Consultancy

Advies op maat

Als leverancier met verstand van zaken hechten we grote waarde aan flexibiliteit. Gedegen kennis van onze eigen, succesvolle webapplicatie Progress vinden we niet meer dan vanzelfsprekend. Maar nog belangrijker is maatwerk bij de toepassing ervan: we begrijpen de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij hebben en houden graag direct contact met onze klanten. We kunnen daardoor voortdurend inspelen op wensen uit de praktijk en daarmee onze software blijven verbeteren.

                                   

                                            

Progress geeft advies op maat bij de implementatie en het gebruik van haar software. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er trainingssessies worden gehouden om de functioneel beheerders van een instelling advies en ondersteuning te bieden. Ook voor snelle 'noodhulp' is de servicedesk van Progress beschikbaar. Onze functioneel consultant gaat graag langs bij onze klanten om van gedachten te wisselen.


Building blocks

De elektronische leeromgeving van Blackboard is nooit af. En dat is maar goed ook: constante vernieuwing van het onderwijs is een van de sterke punten van het concept. Progress ontwikkelt zelf de bouwstenen om uit te breiden of verbeteren met nieuwe, aanvullende functionaliteiten. Deze Building Blocks zijn beschikbaar voor alle onderwijsinstellingen met een licentie voor de software van Blackboard.


Contact

Wilt u meer informatie over Progress of bent u benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord!

;