Blog


Doorlopende betaalgegevens. Een nieuwe projectaanpak bij Studielink

Studielink heeft een nieuwe aanpak geïntroduceerd voor het vastleggen van betaalwijzen, waardoor studenten nu slechts één keer hun betaalmethode hoeven in te voeren. Daarbij hebben ze een verschuiving gemaakt van een top-down-benadering naar een meer samenwerkingsgerichte aanpak. Samen met twee SIS-leveranciers en vier onderwijsinstellingen hebben ze gewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van deze functionaliteit. In dit artikel vertellen Tjibbe Chris Kuipers, softwareontwikkelaar van Progress, Frida Hatt-Meijer, functioneel beheerder van de RUG, en Desiree Schipper, productmanager bij Studielink, hoe deze nieuwe werkwijze is bevallen.

Terugblik op de MBO Digitaal Conferentie 2024. Inspiratie, inzichten en interactie

Op 7 en 8 maart vond de 49e editie van de MBO Digitaal Conferentie plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Stan Broos, manager business development bij Educator, blikt terug op een wederom bruisend evenement.

Stap voor stap naar slimme verkiezingen met Progress Verkiezingen

Traditionele 'papieren' verkiezingen, brengen de nodige uitdagingen met zich mee. Of het nu gaat om de verplichte OR-verkiezingen of een simpel ‘Broodje van de Week’-verkiezingen, het proces is complex, tijdsintensief, duur, foutgevoelig en milieuonvriendelijk. Dan hebben we het nog niet gehad over de vaak lage opkomst. In deze blog vertelt Nienke Wobbes, consultant bij Progress Verkiezingen, waarom het slim kan zijn om over te stappen naar digitale verkiezingen met de stemapplicatie van Progress.

Innovatie in onderwijs: Een kijkje in de toekomst

Het einde van een bijzonder jaar nadert. In dit artikel bespreken Jan Jaap Kanis, verantwoordelijk voor Breens Software Solutions (en hiervoor Managing Director bij Educator), en Jan Batteram, verantwoordelijk voor commercie binnen Breens Software Solutions (en hiervoor directeur van Progress Onderwijsondersteuning) de belangrijkste mijlpalen van 2023. Als de directie van Breens Software Solutions belichten zij hoe hun samenwerking het onderwijs flexibeler en gepersonaliseerder maakt, waarbij de kern veilig, gestandaardiseerd moet blijven werken. Ook zoomen ze in op de successen van het afgelopen jaar en kijken ze naar de toekomst van het onderwijs, waarbij de student altijd centraal moet staan.

‘Ik snap wel waarom de TU voor Progress Verkiezingen heeft gekozen’

TU Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. Met acht faculteiten, ruim 25.000 studenten en 6.000 medewerkers valt er nogal eens iets te verkiezen. Jeffrey Kuling, functioneel beheerder bij TU Delft, vertelt hoe TU Delft de stemapplicatie van Progress Verkiezingen al jaren inzet en hoe het bevalt.

;